nieuws

Vineyard breidt commercieel team uit

Catering

Vineyard Catering uit Maarssen versterkt haar commerciële team met een nieuwe Senior Accountmanager. Sabine van Dam is in dienst getreden bij Vineyard.

Vineyard breidt commercieel team uit

Ze vervult binnen de organisatie de rol van Senior Accountmanager. Van Dam heeft tien jaar ervaring binnen de bracnhe. Ze was onder andere werkzaam bij Grand Catering, Martinair Partyservice & Oseven.

Commercieel manager Sven Russchen over de uitbreiding: ‘Vineyard heeft onlangs de exploitatie van Buitenplaats Sparrendaal op zich genomen, bouwt momenteel aan een nieuwe productielocatie langs de A2 bij Utrecht en heeft een gezonde groeiambitie. Qua timing is dit dus hét moment om de juiste persoon op de juiste functie in te zetten. Sabine van Dam zal zich in haar nieuwe functie vooral gaan richten op de party- en eventcatering.’

Van Dam laat weten dat het haar passie is om mensen samen te brengen binnen een gastvrije omgeving. ‘Bij Vineyard Catering ligt mijn focus op inhoudelijke party catering concepten, als middel om doelen te bereiken en het verschil te maken. Het is mijn uitdaging om de wensen van iedere opdrachtgever in een partycatering concept op maat te vertalen voor ieder budget.’

Reageer op dit artikel