nieuws

Cuisine on tour aast op vaste locaties in grote steden

Catering

Cuisine on tour wil vertegenwoordigd zijn op vaste locaties in alle grote steden van Nederland. De cateraar wil daar het verschil maken.

Cuisine on tour aast op vaste locaties in grote steden

Het netwerk van Cuisine on tour werd begon oktober opnieuw uitgebreid door samen te gaan werken met The Hospitality Club in Rotterdam en Paviljoen de Witte in Scheveningen. De samenwerking werd bekrachtigd tijdens de feestelijke opening van Paviljoen de Witte.

Al sinds de start van de samenwerking in juni 2014 is gebleken dat de filosofie en de hoge culinaire standaard van beide betrokken ondernemers volledig op elkaar aansluit. Dimitri Chalos eigenaar van Cuisine on tour: ‘Eric van Abbe (eigenaar van de genoemde bedrijven) zocht geen doorsnee cateraar maar een professional in de gastronomie die continuïteit en kwaliteit kan bieden bij ieder type evenement. Wij zijn trots op de waardering en het vertrouwen dat wij de afgelopen maanden gekregen hebben.’

Tijdens de opening liet Cuisine on tour zien waarmee zij het verschil kan maken. Er werden amuses geserveerd met als naam Schelpjes aan het strand. De gefrituurde wilde rijst werd gereserveerd als duinzand en de panacotta van schaaldieren had de vorm van schelpjes. Hiermee werd de ligging van de locatie extra benadrukt.

Reageer op dit artikel