nieuws

Facilicom opent Brasserie Plato

Catering

Facilitair dienstverlener Facilicom heeft zijn allereerste brasserie geopend. Samen met klant a.s.r. werd het concept Brasserie Plato van de grond getild.

Facilicom opent Brasserie Plato

Bij de ontwikkeling werd de kennis van zusterbedrijf Prorest Catering ingezet. De brasserie is gevestigd in het kantoor van a.s.r. in Utrecht, dat met zo’n 4.000 medewerkers en een totale oppervlakte van 84.000 m² één van de grootste kantoorpanden van Nederland is.

Verzekeraar
De Nederlandse verzekeringsmaatschappij a.s.r. is met de merken Ditzo, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ardanta een van de grootste verzekeraars van Nederland.

Open sfeer
Fiona van ’t Hullenaar, directeur Business Support bij a.s.r. vertelt: ‘Ons kantoor leent zich uitstekend voor een brasserie. In de brasserie zien we terug wat a.s.r. belangrijk vindt: duurzame en verantwoorde producten in een open en gastvrije sfeer. Het is een ontmoetingsplek voor onze medewerkers en voor iedereen in de omgeving: kopje koffie om bij te praten, lunchen, een vergadering, borrelen aan het eind van de werkdag. De brasserie is voor iedereen van toegevoegde waarde.’

Co-creatie
Rogier Verbeek, algemeen directeur Facilicom Facility Solutions vult aan: ‘Voor de allereerste keer hebben we een commercieel restaurant geopend, waarbij Facilicom onder andere zorg gedragen heeft voor de huisstijl en de communicatie. Samen met a.s.r. hebben we een bijzondere ontmoetingsplek gecreëerd voor medewerkers en de omgeving. We zijn trots op de samenwerking, dit is co-creatie in optima forma.’

 

 

Reageer op dit artikel