nieuws

Rrrollend Foodtruck Festival toert hele zomer

Catering 14276

Van donderdag 10 mei tot en met zondag 23 september vult Rrrollend Foodtruck Festival leuke pleinen en locaties in Nederland met tientallen foodtrucks, een specialbar, een cocktailbar en meer. Rrrollend is met 19 edities dit jaar verspreid door het land, het grootste foodtruckfestival van Nederland. 

Rrrollend Foodtruck Festival toert hele zomer

Rrrollend bestaat sinds 2015 en heeft al veel steden aangedaan. Dit jaar spreiden zij voor het eerst de vleugels naar het buitenland uit: Brugge in België wordt de eerste buitenlandse ervaring. Er zijn nieuwe steden bij. Leeuwarden als Culturele hoofdstad staat nu bijvoorbeeld ook op de kalender.

Rrrollend Foodtruck Festival

Rrrollend Foodtruck FestivalRrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen met ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater of zich te laten schminken. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruck festivals. In 2018 rolt het festival mei tot september weer door heel Nederland.

 

 

In o.a Den Haag, Rotterdam, Venray, Leiden, Gouda, Leeuwarden, Groningen, Dordrecht, Oisterwijk en Brugge is Rrrollend te vinden. Tijdends het festival gelden de volgende openingstijden:  vrijdag van 17.00 tot 23.00 uur, zaterdag: van 14.00 tot 23.00 uur en zondag: van 12.00 tot 21.00 uur.

De dagen dat de verschillende steden worden aangedaan zijn online te vinden.

Reageer op dit artikel