• Inloggen
  • Abonneren
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
    • Binnenkijken bij
  • TRENDS

Friet

Alles over Friet
Mogelijk duurdere friet door uitstel aardappeloogst vanwege regen

Mogelijk duurdere friet door uitstel aardappeloogst vanwege regen

Op veel plekken in Nederland kunnen boeren het laatste deel van de consumptieaardappelen in de grond nog niet oogsten door de hevige regenval...

Foto-credits: Chantal Arnts

Sergio Herman zet twee culinaire frietspecials op de kaart bij Frites...

Sergio Herman zet twee nieuwe creaties op de kaart bij Frites Atelier. De Limited Edition 'Turkish Delight' en de vegetarische Frites Special 'Veggie...

Coen van Oosten (l) en Franky van Hintum.

Cafetaria-eigenaren aan vooravond langste reis naar Oekraïne

Voor cafetariaondernemers Franky van Hintum en Coen van Oosten wordt hun veertiende reis naar Oekraïne de langste tot nu toe. Zaterdag 7 oktober...

Uitgelicht

Meer uitgelicht
Meer uitgelicht

Tips, trends en kennis

Meer artikelen zoals deze
Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...

Scoren met loaded fries? Zo doe je dat

Scoren met loaded fries? Zo doe je dat

Loaded fries zijn nog steeds erg populair. Maar welke varianten bied je aan? Waar houd je rekening mee bij het samenstellen van het recept? Hoe...

Friethuys De Vlaminck aan de Voordam in Alkmaar reportage bij meneer Molenaar met interieur exterieur en portret

De Vlaminck: van foie gras naar fulltime friet

Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. 'We gingen er iedere dag voor...

Chef's Harvest - The Ultimate Taste

Chef's Harvest - The Ultimate Taste

Voor Chef's Harvest telen boeren de beste aardappelen om de ondernemer en zijn gasten de meest smaakvolle frites te serveren.

Meer artikelen zoals deze

Frituurvet en -olie

Meer over frituurvet
Rijstolie is ideaal voor wokken en frituren dankzij het unieke hoge rookpunt

Rijstolie is ideaal voor wokken en frituren dankzij het unieke hoge rookpunt

Rijstolie is een speciale en milde spijsolie en wordt in Aziatische landen al decennia lang gebruikt om mee te koken. Ook in Amerika is het product...

Natura: Slim frituren én gebruikt vet recyclen

Natura: Slim frituren én gebruikt vet recyclen

Natura is leverancier van frituuroliën en haalt daarnaast de gebruikte frituurolie weer op. Dit wordt gegarandeerd gerecycled tot duurzame...

ProFri geeft antwoord op 7 vragen over het frituurvetkartel

ProFri geeft antwoord op 7 vragen over het frituurvetkartel

Twee bedrijven die geld verdienen met het ophalen en recyclen van gebruikt frituurvet hebben een boete van in totaal €4 miljoen gekregen wegens...

Meer over frituurvet

Recepten loaded fries & friettoppings

Meer over Loaded Fries
Het frietje Topa van cafetaria 't Hout.

Alles wat je moet weten over friet in de cafetaria

Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...

5 recepten voor loaded fries om je mee te onderscheiden

5 recepten voor loaded fries om je mee te onderscheiden

Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten écht kunt verrassen? Hieronder 5 recepten ter inspiratie.

Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?

Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?

Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...

Zo kies je de juiste friettoppings

Zo kies je de juiste friettoppings

Loaded fries zijn populair, maar hoe bepaal je het juiste assortiment toppings? Welke varianten zijn onmisbaar? Is het zaak om regelmatig een nieuwe...

Meer over Loaded Fries
  1. Actueel fastservicenieuws

  2. Kwalitaria's pop-up store Vegataria sluit de deuren

  3. Oproep aan de fastservicebranche: 'Kom achter je toonbank vandaan'

  4. Fat Phill's opent vestiging in Eindhoven

  5. Frans van Rooij stopt als directeur ProFri

  6. Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

  7. Nieuwe onderscheiding voor excellente frituurzaken

  8. Drie Nederlandse ijsbereiders gaan op voor Europese finale Gelato Festival World Masters

  9. SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over en versterkt daarmee aanbod

  10. McDonald's introduceert nieuwe burger voor de feestmaanden

  11. Inschrijving NK de Lekkerste geopend

  12. Tweede Kamer wil alweer af van de plastic toeslag

  13. Iveau Burgers & Wijnbar en RØK Barbecue winnaars 'Best Burger Benelux 2023'

Nieuwsbrief Fastservice

Schrijf je nu in voor de MH Fastservice nieuwsbrief en ontvang één keer in de twee weken op donderdag het nieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap in de wereld van fastservice. Laat je inspireren door fotoreportages, artikelen en interviews.
  1. Vacatures

Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen