Mogelijk duurdere friet door uitstel aardappeloogst vanwege regen
Op veel plekken in Nederland kunnen boeren het laatste deel van de consumptieaardappelen in de grond nog niet oogsten door de hevige regenval...
Op veel plekken in Nederland kunnen boeren het laatste deel van de consumptieaardappelen in de grond nog niet oogsten door de hevige regenval...
Sergio Herman zet twee nieuwe creaties op de kaart bij Frites Atelier. De Limited Edition 'Turkish Delight' en de vegetarische Frites Special 'Veggie...
Voor cafetariaondernemers Franky van Hintum en Coen van Oosten wordt hun veertiende reis naar Oekraïne de langste tot nu toe. Zaterdag 7 oktober...
Bobbi's Bar, in het centrum van Breda, richt zich op een hip publiek. Daar sluit de menukaart volledig op aan. 'Onze inspiratie halen we over de hele...
Eke Bosman, op Instagram bekend als Snackspert, brengt een boek uit. Op 14 november verschijnt Snackspert - De Ultieme Snackgids. 'Het is verzameld...
Na maandenlange prijsstijgingen, zijn de noteringen van met name frietaardappelen de afgelopen weken gekelderd. Vergeleken met eind juli daalden de...
Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...
Loaded fries zijn nog steeds erg populair. Maar welke varianten bied je aan? Waar houd je rekening mee bij het samenstellen van het recept? Hoe...
Frites Atelier heeft een overeenkomst gesloten met een franchisepartner in het Turkse Istanboel. Op dit moment is het concept uit de koker van Sergio...
Quinty en Bowey den Ouden hebben in een zijstraat van de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam Frietbordeel geopend. De naam en het (rode) interieur...