
Nederlandse Horeca Prijzen: Paul’s Patatboot Vinkeveen beste cafetaria
Paul’s Patatboot in Vinkeveen is maandagavond 23 januari uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Horeca Prijs in de categorie cafetaria. De zaak...
Paul’s Patatboot in Vinkeveen is maandagavond 23 januari uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Horeca Prijs in de categorie cafetaria. De zaak...
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...
Vera Stouten van Frietboutique Hillegersberg heeft het NK Loaded Fries 2023 gewonnen. De jury was unaniem enthousiast over haar 'Fries from the...
Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...
Voor Chef’s Harvest telen boeren de beste aardappelen om de ondernemer en zijn gasten de meest smaakvolle frites te serveren.
Frietmaker Lamb Weston heeft in samenwerking met Sergio Herman Frites Atelier-Frites gelanceerd. Het aardappelproduct is voor chefs en restaurants...
De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis...
Natura is leverancier van frituuroliën en haalt daarnaast de gebruikte frituurolie weer op. Dit wordt gegarandeerd gerecycled tot duurzame...
Twee bedrijven die geld verdienen met het ophalen en recyclen van gebruikt frituurvet hebben een boete van in totaal €4 miljoen gekregen wegens...
Frituurolie is een belangrijke kostenpost voor cafetaria’s. Filteren is cruciaal om de kwaliteit van je olie op peil te houden en de levensduur te...
Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten écht kunt verrassen? Hieronder 5 recepten ter inspiratie.
Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...
Loaded fries zijn populair, maar hoe bepaal je het juiste assortiment toppings? Welke varianten zijn onmisbaar? Is het zaak om regelmatig een nieuwe...
Steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke loaded fries. In Misset Horeca geven ze hun geheimen prijs. Hans Geurts van cafetaria De Neus...