Jobtimiser
Oud chef-kok en eigenaar van uitgeverij Culinaire Saisonnier Edwin Loos overleden
Oud chef-kok, culinair uitgever en tevens eigenaar van Culinaire Saisonnier Edwin Loos is overleden.
Oud chef-kok, culinair uitgever en tevens eigenaar van Culinaire Saisonnier Edwin Loos is overleden.
Het beste restaurant van Nederland staat volgens Lekker in Reijmerstok. Hans van Wolde en het team van Brut172 gingen met de winst lopen. 'Ik zag het wel een beetje aankomen', zei hij tegen Misset Horeca.
Na jaren van plannen, schetsen en investeren is Hans van Wolde nu echt dichtbij de bouw van hotel Brut-en-Suite en brasserie Roux in Reijmerstok. Eind 2025, begin 2026, moet het project zijn voltooid.
Tweesterrenchefs Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen en Hans van Wolde van Brut172 in Reijmerstok hebben de handen ineen geslagen voor 'Het menu van de toekomst'.
Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in een exclusief pop-up restaurant in Cothen.
Het tweesterrenrestaurant Brut172 van Hans van Wolde in Reimerstok is met 17,5 punten de Hoogste nieuwkomer in Restaurantgids Gault&Millau 2022. Dit heeft de restaurantgids maandag 14 maart bekendgemaakt in Tivoli Utrecht.