Pop-up met Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde

Pop-up met Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde
Ron Blaauw (foto Mark Koolen)

Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in een exclusief pop-up restaurant in Cothen.

Onder de noemer Rococo des Fleurs doemt op 13, 14 en 15 mei een bijzonder pop-up restaurant op met drie bekende chefs: Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë.

‘Een exclusieve culinaire, bonte ervaring gestyled door meesterbloemist Menno Kroon,’ zo omschrijft Mathijs Heijting het. Hij is oprichter van Thuis uit Eten en eigenaar van Brands love People. Dit laatste bureau organiseert de pop-up.

Menno Kroon en Iris Hond

Het restaurant is in de oranjerie van Menno Kroon in Cothen. Pianiste Iris Hond zorgt voor de muziek samen met een aantal internationale club-DJ’s. Bentley Leusden faciliteert pick-up & drop-off van de gasten.

Op 13 mei kookt Ron Blaauw voor Rococo des Fleurs, gevolgd door Dennis Huwae op 14 mei en Hans van Wolde kookt op zondag 15 mei, wanneer zijn eigen restaurant Brut172 in Reijmerstok gesloten is.

Brands Love People - bedenker en maker van Rococo des Fleurs - biedt 80 couverts per avond aan. Er zijn nog enkele couverts beschikbaar op 13, 14 en 15 mei. Reserveren kan via info@rococodesfleurs.nl.