Hans van Wolde: kalkoenen drive-thru

Hans van Wolde: kalkoenen drive-thru
Hans van Wolde

Chef Hans van Wolde van Brut172 in Reijmersstok houdt samen met Danny Keppels van Event Management Group een kalkoenen drive-thru. De ondernemers haken hiermee aan op het Qalkoen-initiatief van onder meer Herman den Blijker. Qualkoen staat hierbij voor Quarantaine-kalkoen.

Het platform Qalkoen werd eind november gelanceerd met het doel om zo veel mogelijk mensen een fijne Kerst te bezorgen. Hans van Wolde haakt nu aan, zowel op 24 december als op 31 december met een drive-thru. Voor iedere verkochte Qalkoen van Vleeschmeester, wordt €10 gedoneerd aan de stichtingen van de vier grootste kinderziekenhuizen in Nederland.
Wegens succes wordt deze kerstactie verlengd. Daarnaast opent in Limburg een drive-thru in samenwerking met sterrenchef Hans van Wolde en Danny Keppels, eigenaar van Event Management Group. Hier kunnen de Qalkoenen én speciale bijgerechten worden afgehaald.

Ook op 31 december een Qalkoen

Via een drive-thru bij Brut172 kunnen consumenten hun bestelde kalkoen afhalen op 24 december, inclusief signature bijgerechten van Hans van Wolde. Zoals aardappelgratin met truffel, zoetzure pittige rode kool en een kerrie-appelcompote.
‘Ik ben trots deel uit te maken van dit initiatief’, aldus de chef-kok. ‘Met de drive-thru draag ik met veel plezier mijn steentje bij aan de mooie actie én om Limburgers deze Kerst te kunnen laten genieten van een Qalkoen.’
Ook op 31 december kan een een Nieuwjaars-Qalkoen worden afgehaald in de drive-thru in Limburg. De Nieuwjaars-Qalkoen is tot 28 december 12.00 uur te bestellen.

Kerst in het kinderziekenhuis

In het Emma Kinderziekenhuis, Prinses Máxima Centrum, Sophia Kinderziekenhuis en Wilhelmina Kinderziekenhuis liggen veel ernstig zieke kinderen. Uit voorzorg voor een mogelijke infectie zijn de activiteiten en bezoekmogelijkheden in tijden van corona tot een minimum teruggebracht.
Omdat ieder kind een zo feestelijke mogelijke kerst verdient, is Qalkoen in het leven geroepen (waarin de Q dus staat voor quarantaine).
Met de aanschaf van een kwaliteitskalkoen steunen mensen de vier grootste kinderziekenhuizen in Nederland. Voor ieder verkocht Qalkoenpakket wordt €10 gedoneerd aan de kinderziekenhuizen.