Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Kasteel Heemstede

  • Ollie Schuiling (midden) mag zich SVH Meesterkok noemen
    SVH21 nov. 25

    Nederland is weer een SVH Meesterkok rijker: teller tikt nu 155 chefs aan

    Nederland is weer een SVH Meesterkok rijker. Ollie Schuiling, chef en eigenaar van Kasteel Heemstede*, is geslaagd voor zijn Meesterproef. Na zijn inauguratie is hij officieel de 155e Meesterkok van Nederland.

  • Gault&Millau 202313 feb. 23

    Gault&Millau 2023: Dessert van het Jaar

    Ollie Schuiling van Kasteel Heemstede* in Houten maakt volgens Gault&Millau 2023 het Dessert van het Jaar, met daarin een centrale rol voor zwarte olijf. Op maandag 13 februari maakte de gids alle awardwinnaars van dit jaar en de nieuwe lijst met punten bekend in Utrecht.

  • Restaurant30 nov. 21

    Provincietoppers Lekker 2022

    Welke restaurants uit de restaurantgids Lekker 2022 zijn de beste van hun provincie? Misset Horeca zet de 11 provincietoppers Lekker 2022 op een rij. Welke provincie valt buiten de boot?

  • Keukenteam van Ollie Schuiling.
    Horeca27 mrt. 21

    Ollie Schuiling - Kasteel Heemstede: 'We slaan maandag de koffie maar over'

    'Ik geloofde het eerst niet,' lacht Ollie Schuiling, chef en eigenaar van Kasteel Heemstede in Houten. 'Ik dacht, misschien haalt iemand een grapje met me uit… Ik was m'n huis aan t poetsen.' Maar Kasteel Heemstede in Houten krijgt echt een Michelinster in 2021.

  • My Truong en Liz Barents
    Horeca2 jun. 20

    My Truong en Liz Barents: leiding zwarte brigade Kasteel Heemstede

    De leiding van de bediening van Restaurant Kasteel Heemstede in Houten komt in handen van twee vrouwen. My Truong - partner van chef-kok Ollie Schuiling -  is de maître en Liz Barents de sommelier van het restaurant.

  • Koen van der Plas en Ollie Schuiling
    Horeca15 mei 20

    Koen van der Plas vertrekt bij Kasteel Heemstede

    Koen van der Plas vertrekt per direct bij Kasteel Heemstede in Houten. Reden voor zijn vertrek is de coronacrisis. Aan Misset Horeca vertelt Van der Plas zijn verhaal.

  1. Vacatures

  2. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  3. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  4. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  5. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
  6. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Reportage: 'Vaste waardes overboord bij Kasteel Heemstede'
  2. Ollie Schuiling en Koen van der Plas: rondleiding vernieuwd Kasteel Heemstede
  3. Restaurant 212 en Daalder naar Les Patrons Cuisiniers
  4. Koen van der Plas sterverlies Kasteel Heemstede 'ingecalculeerd'
  1. Sommelier Award Michelin 2020 voor Koen van der Plas
  2. Arturo Dalhuisen kookt tijdelijk bij Kasteel Heemstede
  3. Sterchef blij met nieuwe eigenaar kasteel Heemstede
  4. Nederland wil Europese finale Bocuse d'Or
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen