Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Peter van der Arend

  • Het team van Peter van der Arend en dat van Poesiat & Kater.
    Café20 jan. 23

    Partnership Peter van der Arend en brouwerij Poesiat & Kater

    Horecaondernemer en bierman Peter van der Arend slaat de handen ineen met brouwerij Poesiat & Kater voor een verregaande samenwerking.

  • Bier12 jul. 22

    4e 'Bier Arend' uitgereikt aan brouwer Kees Bubberman

    Kees Bubberman van de Zeeuwse Brouwerij Kees heeft dinsdag 12 juli de vierde Bier Arend in ontvangst mogen nemen, uit handen van initiator Peter van der Arend.

  • De Vegan Berehap van Mikkeller at Morebeer in Amsterdam.
    Horeca1 jun. 21

    Peter van der Arend opent 'half-vegan bierbar': Mikkeller at Morebeer

    Beer Loves Food, één van de vier bierzaken van ondernemer Peter van der Arend, gaat per 1 juni verder als Mikkeller at More Beer. Naast een veelvoud aan bieren van de Deense craftbrouwer en de bieren van Van der Arend's More Beer Brewing, is er ook aandacht voor eten: de kaart bestaat uit vegan en biologisch vlees.

  • Peter van der Arend
(c) Michel Zoeter
    Horeca20 okt. 20

    Craft&Draft van Peter van der Arend wordt bierwinkel Slockdown

    De Amsterdamse horecaondernemer Peter van der Arend gaat de bieren van zijn cafés in Amsterdam verkopen in zijn 'nieuwe' bierwinkel 'Slockdown'. 'Alleen al uit het Arendsnest haal ik 111 kratten bier die ik kan verkopen.'

  • Peter van der Arend (l) met drie van de vier oprichters van Oedipus. Vlnr: Rick Nelson, Sander Nederveen en Paul Brouwer.
    Horeca14 jul. 20

    Oedipus wint Bier Arend 2020; 'Zij voegen wat extra's toe'

    De Bier Arend 2020 is gewonnen door Oedipus Brewing. De prijs, een initiatief van bierman Peter van der Arend, wordt jaarlijks uitgereikt aan een bierpartij die naast goed bier ook 'iets extra's toevoegt aan de branche'. 'Wat dat betreft komt deze prijs hen meer dan toe.'

  • Peter van der Arend
(c) Michel Zoeter
    Horeca9 jul. 20

    Cafés en corona - Arendsnest: 'In ergste geval in m'n eentje vijf dagen achter de toog'

    Peter van der Arend ziet zijn opgebouwde imperium van vier Amsterdamse cafés langzaam afbrokkelen in deze coronatijden. Zijn zaak Beer Loves Food is bijna verkocht en Craft&Draft gaat naar een medewerker. 'Ik besprak in februari met m'n accountant nog dat ik moest gaan investeren. Nu is alles weg.'

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Peter van der Arend doet Beer Loves Food van de hand
  2. Jacques Brinkman en Peter van der Arend op Dag van het Bier
  3. Peter van der Arend verandert concept en naam café
  4. Nieuwe bierprijs Peter van der Arend overhandigd aan SNAB
  5. Peter van der Arend: Mijn laatste column
  6. Bier in blik: Yes we Can!
  7. Reportage: tien experts over 'De stand van ons bier'
  8. Boek 'Bier' benadert de volledigheid
  9. Jaarlijks 'Bier voor KiKa': Melon IPA'
  10. 'Gasten willen gewoon lekkerste bier voor de laagste prijs'
  11. 'Is bier ineens niet lekker als een grote brouwer 't koopt?' (2)
  12. Heineken 0.0? Freddy draait zich om in z'n graf
  13. 'Bier met een verhaal verkoopt'
  14. Belgisch bier op de Werelderfgoedlijst?
  15. Zure meuk
  1. Zuidelijk bier
  2. Proeverij en presentatie D'Achouffe-brouwer in Amsterdam
  3. Biermaand september
  4. Foodpairing met bier: eenvoudig en lokaal
  5. Prima dat 'big boys' in craft beer stappen
  6. Amerikaans bier, in Spanje, met Italianen
  7. Deze bierfestivals móét je bezoeken
  8. Jopen Proeflokaal en Peter van der Arend stoppen samenwerking
  9. Speciaalbier is niet speciaal meer
  10. Foto's: 52 kranen en Gulpener bij Arendsnest
  11. De Amerikanen komen eraan
  12. 51 bierkranen en Gulpener: metamorfose Arendsnest
  13. Mijn zomerbier: FF Lekker met je Bek in het Zonnetje
  14. Onafhankelijkheid van bier en brouwer deel 2
  15. Onafhankelijkheid van bier en brouwer
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen