nieuws

Dag van de Catering bij Tempo-Team

Horeca

Vrijdag 2 november worden cateringmedewerkers in het zonnetje gezet. Om deze mensen eens op de voorgrond te plaatsen, heeft uitzendbureau Tempo-Team de eerste vrijdag in november uitgeroepen tot Dag van de Catering.

Volgens de organisator is het de bedoeling dat deze dag jaarlijks terug zal keren. Omdat de cateringmedewerker vaak achter de schermen werkt en wel van daaruit zijn gasten optimaal in de watten legt, is goed dat ze zelf ook eens verwend worden. De cateringmedewerker voelt dan nog meer waardering voor zijn werk en dit heeft vaak ook een positieve invloed op zijn werkzaamheden.

Ongeveer tien procent van alle cateringmedewerkers in Nederland zijn uitgenodigd voor een drankje, ontvangen een cadeau en werden de afgelopen weken bezocht door de intercedenten. Omdat het hier vaak om flexibele krachten gaat, krijgen zij ook de mogelijkheid om een euro-workshop te volgen.

Reageer op dit artikel