nieuws

Kroket voor wildseisoen

Horeca

Inhakend op het komende wildseizoen is vanaf nu de wildkroket weer tijdelijk opgenomen in het Kwekkeboom-assortiment. De wildkroket is net als de andere Kwekkeboom-kroketten ambachtelijk bereid, maar heeft de smaak van echt wild: haas en hert. De wildkroketten (á 100 gram) zijn verpakt per 20 stuks. Om het product onder de aandacht van de klanten […]

Inhakend op het komende wildseizoen is vanaf nu de wildkroket weer tijdelijk opgenomen in het Kwekkeboom-assortiment. De wildkroket is net als de andere Kwekkeboom-kroketten ambachtelijk bereid, maar heeft de smaak van echt wild: haas en hert. De wildkroketten (á 100 gram) zijn verpakt per 20 stuks.

Om het product onder de aandacht van de klanten te brengen is een toonbankdisplay en poster ontwikkeld die gratis te ontvangen is.

Informatie: Cold Food, Oostzaan, tel. (075) 642 91 91.

Reageer op dit artikel