nieuws

Handige portieverpakkingen

Horeca

Kellogg’s bracht onlangs drie nieuwe portieverpakkingen voor het ontbijtbuffet op de horecamarkt. Extra fruit (muesli met fruit), country store (muesli met rozijnen en noten) en coco pops (gepofte rijstkorrels met chocolade) zijn de nieuwe varianten. De portieverpakkingen zijn hygiënisch, garanderen een vers en smakelijk product en werken kostenbesparend, want weggooien van oud product hoeft nu […]

Kellogg’s bracht onlangs drie nieuwe portieverpakkingen voor het ontbijtbuffet op de horecamarkt. Extra fruit (muesli met fruit), country store (muesli met rozijnen en noten) en coco pops (gepofte rijstkorrels met chocolade) zijn de nieuwe varianten. De portieverpakkingen zijn hygiënisch, garanderen een vers en smakelijk product en werken kostenbesparend, want weggooien van oud product hoeft nu niet meer.

Gepresenteerd in een sfeervolle presentatiemand maken gasten zelf een keuze voor ontbijt, lunch, vergaderpauzes of roomservice. De eerste 25 geïnteresseerden die reageren, ontvangen een gratis windjack.

Informatie: Kellogg’s, Zwolle, tel. (0529) 42 69 61.

Reageer op dit artikel