nieuws

Nieuwe look voor margarine kuipen

Horeca

Het twee kilogram kuipen assortiment van Remia is in een nieuwe verpakking gestoken. De nieuwe bedrukte kuipen zijn duurzaam in gebruik en hebben mede door het opvallende design een kerkenbare kwaliteit. Verder zijn de kuipen verzegeld door een garantiesluiting waardoor de kwaliteit van de margarines nog beter wordt gewaarborgd, aldus Remia. Het assortiment twee kilogram […]

Het twee kilogram kuipen assortiment van Remia is in een nieuwe verpakking gestoken. De nieuwe bedrukte kuipen zijn duurzaam in gebruik en hebben mede door het opvallende design een kerkenbare kwaliteit. Verder zijn de kuipen verzegeld door een garantiesluiting waardoor de kwaliteit van de margarines nog beter wordt gewaarborgd, aldus Remia.

Het assortiment twee kilogram kuipen bestaat uit zachte margarine, zachte margarine 40% meervoudig onverzadigde vetzuren, en bakken en braden.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Aftersales Horeca en Grootverbruik, tel. (0900)23573642.

Reageer op dit artikel