nieuws

Beursprimeur:GSM Sapphire en de ‘vaste’ Omni 3750

Horeca

CCV introduceert een nieuwe generatie betaalautomaten voor snel, safe en simpel betalen. De mobiele gsm Sapphire en de ‘vaste’ Omni 3750 zijn aantrekkelijk geprijsd Beide accepteren alle gangbare pinpassen, de Chipknip en creditcards, en zijn voorbereid op toekomstige ontwikkelingen als EMV. Naar wens kunnen buitenlandse bankpassen voorzien van het EDC/Maestro-logo worden geaccepteerd. Met de gsm […]

CCV introduceert een nieuwe generatie betaalautomaten voor snel, safe en simpel betalen. De mobiele gsm Sapphire en de ‘vaste’ Omni 3750 zijn aantrekkelijk geprijsd

Beide accepteren alle gangbare pinpassen, de Chipknip en creditcards, en zijn voorbereid op toekomstige ontwikkelingen als EMV. Naar wens kunnen buitenlandse bankpassen voorzien van het EDC/Maestro-logo worden geaccepteerd.

Met de gsm Sapphire kan de gast mobiel pinnen aan tafel of op het terras. Een fooi is eenvoudig toe te voegen. De Sapphire maakt gebruik van het gsm-netwerk en is voorzien van een oplaadbare NiMH-batterij. Koppeling aan een pc of kassa is mogelijk.

‘Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding van de Omni 3750 is elektronisch betalen nu ook interessant voor de kleinere horecaondernemer’, stelt de standhouder uit Arnhem. Het model kan in plug-and-play-uitvoering worden geleverd, zodat de horecaondernemer de kosten van een installateur bespaart.

Info:
CCV
Arnhem
(026) 384 96 47
www.ccv.nl
sales@ccv.nl

Reageer op dit artikel