nieuws

Beursprimeur: Metamorfose Leventi

Horeca

Ovenfabrikant Leventi (een samentrekking van Levens Tilburg) heeft een team van designers opdracht gegeven om zijn ovens een metamorfose te laten ondergaan. Als extra opdracht kregen ze mee dat design en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Het resultaat is voor het eerst te zien op de Horecava. Combisteamers en bake off-ovens zijn de bekende […]

Ovenfabrikant Leventi (een samentrekking van Levens Tilburg) heeft een team van designers opdracht gegeven om zijn ovens een metamorfose te laten ondergaan. Als extra opdracht kregen ze mee dat design en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Het resultaat is voor het eerst te zien op de Horecava.

Combisteamers en bake off-ovens zijn de bekende producten van de fabrikant. Een oven waar de firma zich duidelijk mee wil onderscheiden is de begin 2002 geïntroduceerde Leventi Booster. Bij de ontwikkeling ervan zijn vragen van ondernemers uit de voedselverstrekkende markt de leidraad geweest. Het resultaat is een nieuwe techniek in een complete oven. De belangrijkste eigenschappen van de Leventi Booster zijn: tot 75 procent sneller dan traditionele ovens, grotere capaciteit, en een betere kwaliteit van het voedsel door Quick Impulse Heating.

Informatie:
Leventi
Gilze
<(0161) 45 91 00>
www.leventi.com
jdonders@leventi.nl

Reageer op dit artikel