nieuws

Beursprimeur: Zummo-kiosk

Horeca

Tot het assortiment van Woertman Nederland behoort de volgende horeca-apparatuur: Sanomat-slagroomautomaten, Panasonic-magnetronovens, Zummo-, Zummito- en Zumoval-sinaasappelpersen, MessPress-afvalpersen en Winterhalter-gereedschappenmachines. Noviteit op de stand is de Zummo-kiosk. Een verkooppunt om op een aantrekkelijke wijze vers geperst sinaasappelsap te presenteren en te verkopen op verschillende locaties. De kiosk heeft de vorm en de kleur van een sinaasappel […]

Tot het assortiment van Woertman Nederland behoort de volgende horeca-apparatuur: Sanomat-slagroomautomaten, Panasonic-magnetronovens, Zummo-, Zummito- en Zumoval-sinaasappelpersen, MessPress-afvalpersen en Winterhalter-gereedschappenmachines.

Noviteit op de stand is de Zummo-kiosk. Een verkooppunt om op een aantrekkelijke wijze vers geperst sinaasappelsap te presenteren en te verkopen op verschillende locaties. De kiosk heeft de vorm en de kleur van een sinaasappel en is verrijdbaar.

Er is voldoende ruimte voor één persoon om de volautomatische Zummo- of Zummito-sinaasappelpers te bedienen en het sap aan klanten aan te bieden.

Info:
Woertman Nederland
Nieuwegein
(030) 608 41 41
www.woertman.nl
info@woertman.nl

Reageer op dit artikel