nieuws

Eerste hulp bij ongelukken

Horeca

De nieuwe Utermöhlen bedrijfsverbanddoos BHV basisset is uitgerust met veel extra’s. Zoals een signaleringsbordje Eerste Hulp en een controleservice, waarbij de leverancier horecagelegenheden elk halfjaar attendeert op tijdige controle van de verbanddoos. Werkgevers zijn namelijk via de Arbowet verplicht te zorgen voor voldoende doelmatige hulpmiddelen bij eerste hulp voor personeel en hun gasten. De Utermöhlen-verbanddoos […]

De nieuwe Utermöhlen bedrijfsverbanddoos BHV basisset is uitgerust met veel extra’s. Zoals een signaleringsbordje Eerste Hulp en een controleservice, waarbij de leverancier horecagelegenheden elk halfjaar attendeert op tijdige controle van de verbanddoos. Werkgevers zijn namelijk via de Arbowet verplicht te zorgen voor voldoende doelmatige hulpmiddelen bij eerste hulp voor personeel en hun gasten.

De Utermöhlen-verbanddoos is als een van de eerste door het Oranje Kruis (toezichthouder op de EHBO-hulpverlening) goedgekeurd. Deze verbanddoos is verkrijgbaar in een modern vormgegeven koffer met wandhouder.

Informatie: Koninklijke Utermöhlen, Wolvega, tel. (0561) 69 33 35 of www.verbanddoos.nl.

Reageer op dit artikel