nieuws

Nootjes in portieverpakking

Horeca

Nieuw van Duyvis is het assortiment portieverpakkingen voor de hartige trek. Deze eigentijdse portieverpakkingen zijn verkrijgbaar in de smaken tijgernootjes, knabbelnoten, pinda’s, cashews en gemengde noten. De inhoud is precies genoeg voor één persoon. De portieverpakkingen zijn in toonbankdoosjes van twaalf stuks te presenteren. En om de portieverpakkingen onder de aandacht van klanten te brengen […]

Nieuw van Duyvis is het assortiment portieverpakkingen voor de hartige trek. Deze eigentijdse portieverpakkingen zijn verkrijgbaar in de smaken tijgernootjes, knabbelnoten, pinda’s, cashews en gemengde noten. De inhoud is precies genoeg voor één persoon. De portieverpakkingen zijn in toonbankdoosjes van twaalf stuks te presenteren.

En om de portieverpakkingen onder de aandacht van klanten te brengen zijn point of sales-materialen, displays en prints ontwikkeld.

Informatie: Duyvis, H. Baas, Nieuwegein, tel. (030) 630 94 11.

Reageer op dit artikel