nieuws

Dobbelspel in café eindigt in dodelijke schietpartij

Horeca

Een ruzie tijdens het dobbelen is zondagochtend in Tilburg ontaard in een dodelijke schietpartij. Een 35-jarige man uit Tilburg kwam om het leven. Dat heeft de politie in Tilburg zondag meegedeeld. Een 34-jarige vrouw uit Tilburg raakte zwaargewond, zij is buiten levensgevaar.

De schietpartij speelde zich af in een café in de Zuid Oosterstraat. De schutter is een bekende van het slachtoffer. Hij is voortvluchtig. Een rechercheteam van veertien mensen onderzoekt de zaak.

Volgens de politie kwam zaterdagavond een groep van tien á vijftien familieleden, vrienden en kennissen bijeen in het café. Een deel van deze groep ging dobbelen. Onder hen ontstond kort voor middernacht ruzie. Een van de aanwezigen haalde een pistool te voorschijn en vuurde een keer op de 35-jarige Tilburger. Het slachtoffer bezweek in een ziekenhuis aan zijn verwondingen. De 34-jarige vrouw, die vlakbij het slachtoffer zat, werd eveneens geraakt.

De schietpartij speelde zich af in een café in de Zuid Oosterstraat. De schutter is een bekende van het slachtoffer. Hij is voortvluchtig. Een rechercheteam van veertien mensen onderzoekt de zaak.

Volgens de politie kwam zaterdagavond een groep van tien á vijftien familieleden, vrienden en kennissen bijeen in het café. Een deel van deze groep ging dobbelen. Onder hen ontstond kort voor middernacht ruzie. Een van de aanwezigen haalde een pistool te voorschijn en vuurde een keer op de 35-jarige Tilburger. Het slachtoffer bezweek in een ziekenhuis aan zijn verwondingen. De 34-jarige vrouw, die vlakbij het slachtoffer zat, werd eveneens geraakt.

Reageer op dit artikel