nieuws

Horeca in finale tv-programma ‘100% Ondernemer

Horeca

Twee van de vier finalisten van het tv-programma ‘100% Ondernemer’ komen uit de horeca of hebben een sterke verwantschap met de horecabranche. Dat meldt Chantal Postma van Advance interactive bv, het productiebedrijf achter het televisieprogramma op RTL5. Maandag 27 oktober worden in een selectie-uitzending de vier finalisten bekend gemaakt.

‘Het gaat om een natuurcamping in Overijssel waarbij de horecafaciliteiten bestaan uit een restaurant en een snack- en ijsbuffet. De andere kandidaat is een ijssalon waar ambachtelijk consumptie-ijs wordt gemaakt, gebaseerd op biologisch geteelde grondstoffen’, verklapt Postma desgevraagd.

De wedstrijd ‘100% Ondernemer’ maakt onderdeel uit van een interactief concept waarbij ondernemers hun kennis kunnen testen op www.100procentondernemer.nl. De jury van de wedstrijd bestaat uit vier topondernemers, waaronder horecaondernemer Henny van der Most. De wekelijkse televisie-uitzendingen zijn in september gestart en lopen door tot en met december.

Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


‘Het gaat om een natuurcamping in Overijssel waarbij de horecafaciliteiten bestaan uit een restaurant en een snack- en ijsbuffet. De andere kandidaat is een ijssalon waar ambachtelijk consumptie-ijs wordt gemaakt, gebaseerd op biologisch geteelde grondstoffen’, verklapt Postma desgevraagd.

De wedstrijd ‘100% Ondernemer’ maakt onderdeel uit van een interactief concept waarbij ondernemers hun kennis kunnen testen op www.100procentondernemer.nl. De jury van de wedstrijd bestaat uit vier topondernemers, waaronder horecaondernemer Henny van der Most. De wekelijkse televisie-uitzendingen zijn in september gestart en lopen door tot en met december.

Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel