nieuws

Reactie Peter Zandboer

Horeca

Al negentien jaar verzorgt Peter Zandboer de organisatie van de kookwedstrijden op de Horeca Vakbeurs Brabant. Zandboer over de winnaar, de koppeling tussen kookkunst en gastheerschap en de jubileumwedstrijd volgend jaar.

‘Wat een fantastische winnaar. Maar laten we de prijs Contente Mens 2003 niet vergeten. Want zonder Dhani Zapate had Mart Scherp niet kunnen winnen. Het bedieningsniveau was dit jaar super. Dat onderdeel groeit zelfs harder dan het kookelement’, concludeert Zandboer na afloop van de wedstrijd met een glas pils in zijn hand.

Zichtbaar ontspannen na een enerverende aanloop en hectische finaledag kijkt Zandboer alweer vooruit. ‘Het hele jaar door ben ik bezig met de organisatie van de kookwedstrijden. Twee weken geleden heb ik al contacten gelegd voor volgend jaar. Dan gaan we voor de twintigste keer de wedstrijden houden. Dat jubileum gaat een gigantische happening worden.’

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel