nieuws

Sterke sopdoeken

Horeca

Nieuwe, verbeterde Wypall X80 sopdoeken van Kimberly-Clark Professional. Hét antwoord op de vraag naar poetsdoeken die duurzaamheid combineren met efficiency en lage verbruikskosten. De verbeteringen omvatten onder meer het gebruik van nog sterker basismateriaal, waardoor de doeken langer effectief te gebruiken zijn voor zware poets- en schoonmaaktaken, zoals gootstenen, grills en ovens. De vouwwijze van […]

Nieuwe, verbeterde Wypall X80 sopdoeken van Kimberly-Clark Professional. Hét antwoord op de vraag naar poetsdoeken die duurzaamheid combineren met efficiency en lage verbruikskosten. De verbeteringen omvatten onder meer het gebruik van nog sterker basismateriaal, waardoor de doeken langer effectief te gebruiken zijn voor zware poets- en schoonmaaktaken, zoals gootstenen, grills en ovens. De vouwwijze van de doeken en de hygiënische verpakking voorkomt onnodige verspilling van ongebruikte sopdoeken. Om kruisbesmetting te voorkomen zijn de sopdoeken kleurgecodeerd; blauw, groen, geel en rood.

Nieuwe, verbeterde Wypall X80 sopdoeken van Kimberly-Clark Professional. Hét antwoord op de vraag naar poetsdoeken die duurzaamheid combineren met efficiency en lage verbruikskosten. De verbeteringen omvatten onder meer het gebruik van nog sterker basismateriaal, waardoor de doeken langer effectief te gebruiken zijn voor zware poets- en schoonmaaktaken, zoals gootstenen, grills en ovens. De vouwwijze van de doeken en de hygiënische verpakking voorkomt onnodige verspilling van ongebruikte sopdoeken. Om kruisbesmetting te voorkomen zijn de sopdoeken kleurgecodeerd; blauw, groen, geel en rood.

Dankzij het speciale Hydroknit materiaal hebben de sopdoeken een hoog absorptievermogen.’Laboratoriumtesten wijzen uit dat het olieopnamevermogen van Wypall X80 ruim 200 procent hoger ligt dan katoenen doeken’, aldus de producent.

Informatie: Kimberly-Clark Professional, Ede, tel. (0318) 69 7697 of voor België (0800) 74935.

Dankzij het speciale Hydroknit materiaal hebben de sopdoeken een hoog absorptievermogen.’Laboratoriumtesten wijzen uit dat het olieopnamevermogen van Wypall X80 ruim 200 procent hoger ligt dan katoenen doeken’, aldus de producent.

Informatie: Kimberly-Clark Professional, Ede, tel. (0318) 69 7697 of voor België (0800) 74935.

Reageer op dit artikel