nieuws

Hotelbedrijf Best Western Nederland groeit door

Horeca

De groei van Best Western in ons land zet onverminderd door. Op de valreep van het jaar meldt het hotelbedrijf twee nieuwe aanwinsten. Het aantal hotels onder een Best Western vlag komt daarmee op 53.

Sinds 1 januari 2004 sluiten Hotel Belvoir in Nijmegen en Hotel De Naaldhof in Oss aan bij Best Western Hotels Nederland. ‘We hebben al een hele tijd graag Hotel Belvoir willen aansluiten’, meldt Best Western directeur Willem Hein. ‘De ligging en de kwaliteit van het hotel biedt ons veel perspectief. Onze gasten zullen dit hotel waarderen. Wat De Naaldhof betreft voegt het multifunctionele karakter van het bedrijf iets extra’s toe aan onze keten.’

Met Hotel Belvoir en De Naaldhof komt het aantal Best Western hotels in ons land op 53, zes meer dan eind vorig jaar. Tegenover de acquisities verloor de keten het afgelopen jaar drie hotels in Amsterdam. De focus in 2004 is dan ook mede gericht op uitbreiding in en om de hoofdstad. Hein: ‘We denken ook aan uitbreiding in Amsterdam en richting Schiphol. Verder willen we de landelijke spreiding van onze keten optimaliseren. In de omgeving van Apeldoorn en Zwolle hebben we nog te weinig Best Western hotels. Onze doelstelling over twee jaar is om zestig hotels te hebben.’

Reageer op dit artikel