nieuws

Koopman nieuwe GM Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport

Horeca

Harriët Koopman is de nieuwe General Manager van het Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport. Koopman vervangt Erich Bänziger, die een nieuw hotel gaat openen in de Kroatische hoofdstad Zagreb.

Koopman was voor haar aanstelling tot GM binnen Radisson SAS werkzaam als Director F&B van het Radisson SAS Hotel in Brussel en twee vestigingen in Reykjavik op IJsland. Daarvoor deed ze hotelervaring op in Amerika, Frankrijk, Groot-Brittannië, Verenigde Arabische Emiraten en de Seychellen. ‘De uitgangspunten van deze organisatie, ‘Fresh, Host & Easy’, spreken me erg aan. Een frisse kijk, gastvrije mensen en alles draait om het gemak van de gast’, laat Koopman weten in een persschrijven.

Bänziger wordt GM van The Regent Esplanade Hotel in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Dit hotel opent in 2004 haar deuren en is eveneens een onderdeel van Radisson SAS.

Reageer op dit artikel