Eten-bestelsite Thuisbezorgd.NL komt met papieren versie

Eten-bestelsite Thuisbezorgd.NL komt met papieren versie

De eten bestelsite Thuisbezorgd.NL, komt volgende week met een papieren versie. De Thuisbezorgd.NL-gids wordt met een oplage van 100.000 exemplaren verspreid in Amsterdam en bevat de menulijsten van een groot aantal bezorgrestaurants. De gids geldt als aanvulling op de website en zal net als de website menukaarten van bezorgrestaurants bevatten. Deelnemers zijn onder andere Domino's Pizza, Spare Rib Express en Taco Mundo maar bijvoorbeeld ook Ben & Jerry's en Heineken.

De Thuisbezorgd.NL-gids bevat een selectie van de bijna 70 Amsterdamse bezorgrestaurants die op de website te vinden zijn. Achterin de gids bevinden zich kortingsbonnen voor de deelnemende restaurants. Volgens Thuisbezorgd.NL is de overstap van internet naar ouderwets drukwerk niet merkwaardig maar juist voor de hand liggend.

"Hoewel Thuisbezorgd.NL vele duizenden malen per dag wordt geraadpleegd worden nog altijd veel bestellingen telefonisch afgehandeld", aldus directeur Jitse Groen. "Om ook de mensen die liever per telefoon bestellen van dienst te zijn wordt nu deze gids verspreid. Vooralsnog gaat het om een experiment. We willen graag weten wat de gevolgen zijn voor onze website. We gaan er van uit dat een betere naamsbekendheid van het product Thuisbezorgd.NL opweegt tegen het mogelijke verlies aan bestellingen door mensen die juist per telefoon en daardoor niet per internet gaan bestellen vanwege de gids". De gids wordt verspreid in Amsterdam omdat juist in de hoofdstad de meeste internet bestellingen worden geplaatst.

De Thuisbezorgd.NL-gids wordt vanaf maandag 11 oktober door TPG Post verspreid in grofweg het gebied tussen het IJ en de ringweg A10.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.