nieuws

Sandy Kandau en Esther Pierweijer hoofdrollen in dinnershow Novomundo

Horeca

Sandy Kandau en Esther Pierweijer nemen vanaf zaterdag 10 september, de start van het nieuwe theaterseizoen, de rol van Marjolein Keuning in de dinnershow Novomundo over. Keuning, die sinds vorig jaar in Novomundo speelt, verlaat de productie om zich meer te kunnen concentreren op haar eigen soloprogramma.

Het publiek kent Sandy Kandau en Esther Pierweijer van hun eerdere succesvolle optredens in dinnershows van Wentink Events. Beiden hebben zich afgelopen week voorbereid op hun rollen waarbij zij intensief repeteerden met tegenspelers als Rein Kolpa, Jeannine Geerts, Jeroen van der Boom en Bryan B. “We heb er alle vertrouwen in. De repetities verlopen tot nu toe goed en het toneel van Studio 21 voelt voor ons vertrouwd. Was het maar al zaterdag.”, aldus Kandau en Pierweijer.

Novomundo producent Frank Wentink betreurt de beslissing van Marjolein Keuning, maar heeft er begrip voor. “Marjolein heeft vanaf het begin aangegeven dat zij de ruimte wil hebben om zich te richten op haar eigen solo activiteiten, die verder gaan dan alleen zingen. Dan moet je als producent het vertrek van een getalenteerd artieste als Marjolein respecteren, of je het persoonlijk leuk vindt of niet.” In een reactie op haar vertrek zegt Marjolein Keuning: “Natuurlijk vind ik het jammer dat ik de show ga verlaten. Met veel plezier en enthousiasme heb ik het afgelopen jaar mijn aandeel geleverd aan het succes van Novomundo. Maar ik verheug mij ook op de toekomst. Ik ga namelijk iets doen waar mijn hart al een tijdje naar uit ging: een eigen soloprogramma.”

Novomundo is ieder weekend exclusief te zien in Studio 21 op het Media Park in Hilversum.

Reageer op dit artikel