nieuws

De Librije blikvanger bij Zwolle Culinair

Horeca

De vernieuwde Librije van topkok Jonnie Boer en gastvrouw Thérèse Boer is één van de blikvangers van Zwolle Culinair 2005. Totaal nemen er elf restaurants deel aan het culinaire evenement in de Hanzestad aan de IJssel.

‘De organisatie van Zwolle Culinair is heel blij met de deelname van De Librije. Daarnaast doen er nog een tiental andere zeer gerenommeerde bedrijven mee. Het is juist de diversiteit in deelnemers en keukens die Zwolle Culinair stevig op de agenda zet’, aldus organisator Johan van Dam in een e-mail aan de redactie.

Zwolle Culinair vindt plaats op 28, 29 en 30 oktober in de Broerenkerk in Zwolle. Naast driesterrenrestaurant De Librije hebben Restaurant De Agnietenberg, Restaurant De Koperen Hoogte en Hotel Wientjes hun medewerking toegezegd.

Reageer op dit artikel