nieuws

Landal: ‘Melchers-huisje’ in trek

Horeca

Bungalowpark Stroombroek van Landal in het Gelderse Braamt meldt dat er veel interesse is voor vakantiehuisje 222, het huisje waar eigenaresse Claudia Melchers van cateringbedrijf CMC twee etmalen werd vastgehouden door haar ontvoerders.

Meerder vakantiegangers hebben al geïnformeerd naar het ‘Melchers-huisje’. Het vakantiehuisje gaat deze week weer in de verhuur, nu het uitvoerige politieonderzoek en de schoonmaakwerkzaamheden zijn afgerond. Het huisje bevindt zich aan de rand van het vakantiepark, nabij Doetinchem.

Geïnteresseerden laten volgens parkmanager Dick Jansen nadrukkelijk weten dat ze geen bezwaar hebben om in huisje 222 te verblijven. ‘Dan zeggen ze eerlijk dat het hen wel leuk lijkt wanneer ze dit bewuste huisje zouden krijgen’, aldus Jansen in De Telegraaf. Jansen meldt dat er ook mensen zijn die juist niet in de bewuste bungalow willen overnachten.

Reageer op dit artikel