nieuws

AHM Hotel Groep wordt Regardz Hospitality Group

Horeca

Regardz Hospitality Group is sinds 14 november 2005 de nieuwe naam voor AHM Hotel Groep. Onder de exploitaties van Regardz Hospitality Group vallen vijf congres- en vergadercentra.: Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, Regardz Arnhem Locatie WTC, Regardz Eenhoorn Amersfoort, Regardz La Vie Utrecht, Regardz Planetarium Amsterdam Gaasperplas, en vijf hotels: Golden Tulip Berghotel Amersfoort, Golden Tulip Alphen aan den Rijn, Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel, Golden Tulip Hotel Zaltbommel en Tulip Inn Amsterdam City West.

De vijf vergader- en congrescentra van Regardz Hospitality Group gaan voortaan door het leven als Regardz Meeting Centers.

Voor de vijf hotels blijft de positionering in de markt ongewijzigd: Regardz Hospitality Group maakt voor haar hotels gebruik van het internationale label van Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, met de merknamen Tulip Inn voor 3-sterren hotels, en Golden Tulip voor de 4-sterren hotels. De hotels van Regardz Hospitality Group kenmerken zich door de grote hoeveelheid meeting rooms.

Job Heilijgers, algemeen directeur van Regardz Hospitality Group, stelt “de keuze voor Regardz is de keuze voor een naam die de gevoelswaarde van onze activiteiten en de kracht van de organisatie beter tot uitdrukking brengt. De benaming verwijst naar de respectvolle en professionele manier waarop we met onze gasten en opdrachtgevers omgaan. Met de ‘z’ op het eind brengen we tot uitdrukking dat we een onderscheidende aanbieder zijn van hotelovernachtingen en faciliteiten voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten”.

Regardz Hospitality Group heeft, om binnen enkele jaren landelijke dekking te realiseren, een groeiambitie van twee bedrijven per jaar en verwacht in vijf jaar op minimaal 20 bedrijven uit te komen. Bridgez Development & Consultancy is het aan Regardz Hospitality Group gelieerde bedrijf dat invulling geeft aan deze opdracht.

Reageer op dit artikel