nieuws

Nieuwe sandwiches

Horeca

Als eerste is er de Sandwich Gezond Vegetarisch, bruin brood belegd met kaas, ijsbergsla, tomaat, komkommer en een vleugje tomatendressing. Ten tweede de Sandwich Geroosterde Kip, eveneens bruin brood maar dan belegd met blokjes geroosterde kip in garneersaus, tomaat en ijsbergsla. En nummer drie de Sandwich Pitasalade, zachte pain polaire belegd met kruidige pitasalade , […]

Nieuwe sandwiches

Als eerste is er de Sandwich Gezond Vegetarisch, bruin brood belegd met kaas, ijsbergsla, tomaat, komkommer en een vleugje tomatendressing. Ten tweede de Sandwich Geroosterde Kip, eveneens bruin brood maar dan belegd met blokjes geroosterde kip in garneersaus, tomaat en ijsbergsla. En nummer drie de Sandwich Pitasalade, zachte pain polaire belegd met kruidige pitasalade , ijsbergsla en tomaat. Alle drie varianten zijn vanaf 1 mei verkrijgbaar.

Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 of e-mail info@johma.com

Reageer op dit artikel