nieuws

Van der Most om duidelijkheid gevraagd

Horeca

De gemeente Dronten wil snel overleg met Hennie van der Most over een leegstaande groenvoerdrogerij in Dronten. Er is een ontwikkelingsovereenkomst om er een overdekt speelparadijs van te maken, maar Van der Most moet hier nog akkoord voor geven.

Van der Most om duidelijkheid gevraagd

‘Ik moet weer eens praten met Dronten’, laat Van der Most weten in de regionale krant De Stentor. Hij erkent dat hij door grote drukte binnen zijn bedrijf ‘Dronten’ enige tijd wat minder aandacht heeft gegeven.

Wethouder Hillebrand Koning heeft laten weten dat de gemeente Dronten voor de zomer duidelijkheid wil hebben over de plannen met de leegstaande groenvoerdrogerij. Van der Most heeft er oren naar om er een overdekt speelparadijs te bouwen.

De spraakmakende Overijsselse ondernemer is al geruime tijd in gesprek met de gemeente Dronten over de groenvoerdrogerij. Er is zelfs een ontwikkelingsovereenkomst om er een speelparadijs te vestigen. Dronten vindt dat Van der Most nu aan zet is en hoopt dat de ondernemer voor de zomer zijn plannen bevestigd.