nieuws

Verse popcorn

Horeca

Easy Popcorn van Fortis Batavia geeft binnen anderhalve minuut verse popcorn, vetvrij. Een zelfbedieningsautomaat die overal te plaatsen is, zowel binnen in het (bedrijfs)restaurant, als daarbuiten. Snel, vers en gemakkelijk. ‘De verdiensten per portie voor horecaondernemers en cateraars zijn aantrekkelijk. De automaat verdient zich dan ook snel terug’, meldt de leverancier. Popcorn is een ideale […]

Verse popcorn

Easy Popcorn van Fortis Batavia geeft binnen anderhalve minuut verse popcorn, vetvrij. Een zelfbedieningsautomaat die overal te plaatsen is, zowel binnen in het (bedrijfs)restaurant, als daarbuiten. Snel, vers en gemakkelijk. ‘De verdiensten per portie voor horecaondernemers en cateraars zijn aantrekkelijk. De automaat verdient zich dan ook snel terug’, meldt de leverancier.

Popcorn is een ideale lekkernij op evenementen in de horeca en catering.

Informatie: Fortis Batavia, Moerkapelle, tel. (079) 593 17 02 of info@easypopcorn.nl

Easy Popcorn van Fortis Batavia geeft binnen anderhalve minuut verse popcorn, vetvrij. Een zelfbedieningsautomaat die overal te plaatsen is, zowel binnen in het (bedrijfs)restaurant, als daarbuiten. Snel, vers en gemakkelijk. ‘De verdiensten per portie voor horecaondernemers en cateraars zijn aantrekkelijk. De automaat verdient zich dan ook snel terug’, meldt de leverancier.

Popcorn is een ideale lekkernij op evenementen in de horeca en catering.

Informatie: Fortis Batavia, Moerkapelle, tel. (079) 593 17 02 of info@easypopcorn.nl

Reageer op dit artikel