Terras Top 100 2021: nomineer de Parel van het Jaar

Terras Top 100 2021: nomineer de Parel van het Jaar

Ondernemers die deelnemen aan de Terras Top 100 2021, mogen ook dit jaar één van hun medewerkers nomineren voor de titel 'Parel van het Jaar'. Aanmelden kan nog tot en met maandag 5 juli.

De jury van de Terras Top 100 is inmiddels flink aan het bezoeken en jureren. Inschrijvingen stroomden de afgelopen binnen uit alle provincies van het land, van horecazaken in allerlei soorten en maten. Maar ook de strijd om de Parel van het Jaar is weer begonnen.

Hoe nomineer je een Terras Top 100 Parel?

Heb jij een medewerker die een pluim verdient? Iemand die zich heeft onderscheiden of juist iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Nomineer hem of haar dan en motiveer dat in een mail naar terrastop100@vakmedianet.nl.

Naomi van De Hessenkar, Terras Top 100 2019 Parel van het Jaar
Naomi van Elten, van de Hessenkar; Parel van de Terras Top 100 2019.

De redactie van Misset Horeca zal de mooiste, leukste, beste nominaties selecteren en daar weer een winnaar uit kiezen. Uiteraard dient de genomineerde Parel van niets te weten. De uitreiking en bekendmaking vindt plaats op maandag 6 september, als de gehele Terras Top 100 onthuld wordt, tijdens een -hopelijk- feestelijk event bij Restaurant De Werf in Veere.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.