nieuws

Tophotels voor Oranje tijdens EK

Hotel

Het Nederlands elftal heeft een optie genomen op twee hotels in Zwitserland en Oostenrijk tijdens het Europees Kampioenschap voetbal komende zomer. De exacte keuze hangt af van de loting begin december.

Tophotels voor Oranje tijdens EK

Afgelopen weekend plaatste Oranje zich voor het EK na een 1-0 overwinning op Luxemburg.

De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond laat weten twee hotels in optie te hebben staan om als onderdak te gebruiken tijdens het drie weken durende voetbalevenement in Zwitserland en Oostenrijk komende zomer.

Het gaat om het Capella Hotel Schloss in het Oostenrijkse Velden aan de Wörthersee en het in Lausanne gelegen hotel Beau-Rivage Palace. Beide hotels beschikken over de nodige luxe zoals een spa, goede restaurants en golfbanen in de nabijheid.

Oranje start de voorbereiding in eigen land, op 20 mei in Noordwijk. Van 26 mei tot en met 1 juni verblijven de voetballers in Hoenderlo, waarna ze naar Zwitserland of Oostenrijk vertrekken. De loting voor het EK vindt plaats op 2 december.

Reageer op dit artikel