nieuws

Eden slaat hard toe met La Bergère

Hotel

De Eden Hotel Group heeft hard toegeslagen op de overnamemarkt. De groeiende keten van Léon Dijkstra heeft het Maastrichtse designhotel La Bergère ingelijfd. Maastricht is een springplank voor Europese ambities van Eden.

Eden slaat hard toe met La Bergère

De acquisitie is dinsdagmiddag door Eden gemeld. De overname van het vastgoed en de exploitatie heeft geen gevolgen voor het personeel van La Bergère, zo verzekert de Eden Hotel Group.

Verrassende aanwinst

Voor directeur Léon Dijkstra is de verrassende aanwinst een verdere onderstreping van de strategie van Eden om snel te groeien. ‘Maastricht in booming, daar mag Eden niet ontbreken. Met de veelbelovende aankoop hebben wij nu de gewenste goede marktpositie in Maastricht. Maastricht vormt tevens een natuurlijke springplank voor onze Europese ambities’, aldus Dijkstra.

Bruidsmarkt

La Bergère in Maastricht is een designhotel in het centrum van de stad. Twee maanden geleden meldde directeur Rino Soeters dat het hotel enkele miljoenen gaat investeren om vooral actief te zijn op de bruidsmarkt. Zo krijgt het hotel nieuwe kamers en een kapsalon. Het is vooralsnog niet bekend wat de gevolgen van de overname zijn voor de eerder aangekondigde plannen.

Zie ook:

Topkamers én kapsalon in La Bergère (mrt, 2007)

Reageer op dit artikel