nieuws

Bilderberg koopt Château Holtmühle

Hotel

Bilderberg maakt bekend dat het per direct het vastgoed van Bilderberg Château Holtmühle heeft gekocht van Huys ter Horst BV. Bilderberg exploiteert het kasteel in Tegelen sinds 1993 maar is nu ook eigenaar van het onroerend goed.

Deze aankoop maakt de weg vrij om vanaf december een uitgebreid upgrade programma te verwezenlijken. ‘Bilderberg is in bijna alle gevallen eigenaar van het vastgoed van onze hotels. Dit geeft ons flexibiliteit en weerbaarheid in een uitdagende markt’, aldus Dries van der Vossen, algemeen directeur van Bilderberg.

De verbouwing van Château Holtmühle start op 15 december 2008 en is op 16 februari 2009 afgerond. Simultaan aan deze verbouwing start Bilderberg een groot project bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek waarbij een multifunctionele ruimte van bijna 450 m2 aan het kasteel wordt aangebouwd. Kasteel Vaalsbroek werd eind 2006 door Bilderberg aangekocht.

Reageer op dit artikel