nieuws

Gratis overnachting na tien keer boeken bij Hotels.com

Hotel

Boekingssite Hotels.com heeft afgelopen week in 45 landen waaronder Nederland haar loyaliteitsprogramma Welcome Rewards gelanceerd. Dit programma biedt klanten een gratis overnachting bij elke tien geboekte nachten in één van de 65.000 partnerhotels wereldwijd.

Gratis overnachting na tien keer boeken bij Hotels.com

Klanten kunnen de tien nachten verzamelen met boekingen bij zowel hotelsketens, b&b’s en appartementen. Dat maakt het loyaliteitsprogramma volgens Hotels.com uniek.

Het loyaliteitsprogramma is het hele jaar geldig en kent geen ingewikkelde puntensystemen, belooft Hotels.com. Klanten verblijven eenvoudigweg tien nachten en krijgen een gratis elfde nacht. De waarde van deze nacht is gelijk aan de gemiddelde prijs van de tien geboekte overnachtingen. Klanten die de gratis nacht willen besteden aan een duurdere kamer, betalen het verschil bij. Belastingen en toeslagen zijn bij de gratis overnachting niet inbegrepen.

Volgens Nigel Pocklington van Hotels.com is Welcome Rewards aantrekkelijker dan de meeste andere loyaliteitsprogramma’s. ‘De wereldwijde lancering van Welcome Rewards is een belangrijke klantvriendelijke vernieuwing, waarvan zowel toeristen als zakelijke reizigers zullen profiteren’.

Welcome Rewards werd in 2008 geïntroduceerd in de VS en grote delen van Latijns-Amerika. In 2010 ging het van start in Groot-Brittannië, Canada en Australië. Sinds deze week is het dus ook actief in ons land.

Reageer op dit artikel