nieuws

Chlooralarm in Hotel L’Empereur

Hotel

In Hotel L’Empereur in Maastricht is om omstreeks 11.00 uur een chloorvat ontploft. Volgens ooggetuigen kwamen hotelgasten met ademhalingsproblemen uit het hotel. Brandweer, ambulance en politie zijn net gearriveerd.

Chlooralarm in Hotel L’Empereur

Dat meldt de regionale zender L1. De ontploffing heeft zich voorgedaan in een zwembad van het Grand Hotel de l’Empereur aan de Stationsstraat in Maastricht. Dat heeft de brandweer bevestigd.

Ontruiming
Het hotel en de naastgelegen eetgelegenheden zijn ontruimd. Een onbekend aantal mensen heeft problemen met de ademhaling.

Hotel L’Empereur is één van de meest bekende hotels van Maastricht. Het viersterrenhotel telt 150 kamers en suites, twaalf zalen, een bar, een restaurant en een brasserie. Het hotel is aangesloten bij hotelorganisatie Amrâth Hôtels & Restaurants.

Reageer op dit artikel