nieuws

Drie nieuwe leden voor Historic Hotels

Hotel

Historic Hotels of the Benelux heeft er drie hotels bij. Het gaat om Mansion Hotel Bos & Ven in Oisterwijk, Hotel de Draak in Bergen op Zoom en Hotel Restaurant Lubbelinkhof in Odoorn.

Drie nieuwe leden voor Historic Hotels

Met de drie jongste aanwinsten gaat de teller van het aantal leden van Historic over de veertig, zo laat de hotelmarketingorganisatie weten.

‘De kwaliteit van een verblijf bij ook weer deze drie nieuwe aangesloten bedrijven sluit naadloos aan bij hetgeen wij beloven aan onze gasten. Het netwerk van historische hotels in Europa wordt door deze prachtige aanwinsten nog interessanter om te bezoeken’, aldus directeur Annemarieke van der Velden van Historic.

Historic Hotels of the Benelux bestaat in haar huidige vorm sinds 2006. De hotels zijn sinds 2006 toegetreden tot de Europese marketingorganisatie Historic Hotels of Europe. Historic Hotels of Europe vraagt via gezamenlijke marketingactiviteiten aandacht voor historische accommodaties, architectuur en culturele tradities in Europa.

Reageer op dit artikel