nieuws

Eden-hotels bij Preferred Hotel Group

Hotel

Twee hotels van de Eden Hotel Group sluiten aan bij de Preferred Hotel Group (PHG), een internationaal samenwerkingsverband voor onafhankelijke hotels op het gebied van reserveringen, verkoop en marketing.

Eden-hotels bij Preferred Hotel Group

Het gaat om de hotels Eden Amsterdam Centre Hotel (voorheen aangesloten bij Tulip Inn) en Eden Hotel Amsterdam (voorheen aangesloten bij Best Western). In een verklaring laat Eden weten dat de hotels zich zo sterk hebben ontwikkeld dat ze zonder harde franchisepartner verder kunnen.

‘De Preferred Hotel Group past wat dat betreft uitstekend bij de Eden Hotel Group. Deze groep geeft ons alle vrijheid om verder te bouwen aan een eigen merk met naamsbekendheid en identiteit op de Nederlandse markt. Verder vormt de groep een sterke marketing- en distributiepartner op de internationale markt’, aldus Director of Operations Frans Wientjes.

De Eden Hotel Group kijkt in 2008 steeds meer met een internationale bril. Wientjes: ‘Daarbij kunnen we de ervaring en expertise van PHG goed gebruiken. De marketing en het internationale reserveringsnetwerk van onder meer het label Sterling Hotels is wereldwijd zeer sterk. Bovendien kunnen we onder Sterling onze eigen Eden-persoonlijkheid behouden’.

Sterling Hotels is één van de vijf kwaliteitslabels van de Preferred Hotel Group. Tien van de zeventien hotels van de Eden Hotel Group traden al eerder toe tot de PHG.

Reageer op dit artikel