nieuws

Eerste Gouden Green Key voor Golden Tulip

Hotel

Golden Tulip Arnhem Velp heeft de Gouden Green Key classificatie, een internationaal keurmerk voor hotels en conferentiecentra, ontvangen. Volgens eigen zeggen als eerste Golden Tulip hotel in ons land.

Eerste Gouden Green Key voor Golden Tulip

De Gouden Green Key is aan hoteldirecteur Gerrie Gerrits overhandigd door de burgemeester van de gemeente Rheden, waar Veld onder valt.

Gerrits zegt verheugd te zijn met de Gouden Green Key voor Golden Tulip Arnhem Velp. ‘Het is de erkenning van het feit dat we meer doen aan het milieu dan de wetgever verlangt. Het was uiteindelijk een lange weg om aan alle verplichte voorwaarden van de Green Key te voldoen’.

Om de classificatie te vieren biedt het hotel in de maand april aan alle zakelijke reserveringen een fles biologische wijn in een milieuvriendelijke verpakking.