nieuws

Hotel biedt gasten tatoeage arrangement

Hotel

Wat is een origineel souvenir om mee naar huis te nemen vanuit een hotel? In Amerika heeft Hotel Erwin aan Venice Beach in Los Angeles een alternatief bedacht voor een ansichtkaart of foto. Het is een echt blijvend aandenken: een tatoeage. Er is een speciaal tatoeage arrangement voor opgezet.

Hotel biedt gasten tatoeage arrangement

Het hotel biedt een speciaal arrangement aan met als klapper een tatoeage van de eigen huisartiest. Het arrangement ‘Ink and Stay’ kost 399 dollar. Hiervoor mag je zeven dagen in het hotel blijven, zodat de tatoeëerder ruim de tijd heeft je een mooi aandenken te bezorgen. Inbegrepen is een fles tequila als verdoving voor de pijn, een speciale lotion en een ijspak tegen de zwelling.

Bonus voor durf-gast

Voor de gasten die geen mooi plaatje kunnen kiezen, biedt het hotel een oplossing. Wie met de boodschap ‘I Heart Hotel Erwin’ op het lichaam terug naar huis vertrekt, krijgt een bonus van 500 dollar.

Deze aanbieding geldt nog tot eind december. Hotel Erwin is aangesloten bij Joie de Vivre hotels.

Reageer op dit artikel