nieuws

Hotel heeft kerstboomhumor

Hotel

Hotel Fidder in Zwolle heeft de afgelopen week op ludieke wijze een probleem rondom een kerstboom opgelost met de brandweer. De Zwolse brandweer voelde de kerstboomhumor van het hotel goed aan en kwam met een ‘tegenactie’.

Hotel heeft kerstboomhumor

Het begon allemaal met het afkeuren van de kerstboom in hotel. Volgens de voorschriften van de brandweer is het niet toegestaan om bomen zonder kluit te plaatsen in openbare ruimtes. Dit omdat deze bomen sneller uitdrogen en daardoor sneller brand kunnen vatten.

Brandweerkazerne
Als reactie bracht Hotel Fidder de boom naar de brandweerkazerne omdat het daar veilig zou staan met de brandweerliederen in de directe omgeving. De blusgasten op hun beurt leverde op eigen initiatief een boom mét kluit aan bij het hotel. Inmiddels beschikt Hotel Fidder weer over een fraaie kerstboom in de entreehal.