nieuws

Hotels willen dat Beatrix ingrijpt

Hotel

Arubaanse hotels en toeristische bedrijven hebben koningin Beatrix in een brief gevraagd in te grijpen op het eiland. Dat vanwege ondeugdelijk bestuur van de huidige regering. De vorstin wordt verzocht iets te doen aan langdurige misstanden.

Hotels willen dat Beatrix ingrijpt

Dat meldt Volkskrant.nl. De brief, die op 8 december is verstuurd, is naast de Aruba Hotel & Tourism Association eveneens opgezet door de Arubaanse Kamer van Koophandel, Aruba Trade and Industry Association en de Aruba Financial Center Association.

Atzo Nicolaï
De organisaties zijn van mening dat premier Nel Oduber ernstig tekort schiet op het gebeid van de openbare financiën. De brief is behalve aan koningin Beatrix ook gestuurd aan Atzo Nicolaï, de Nederlandse minister van Koninkrijksrelaties.

Zie ook:
Horeca Aruba in het nauw (23-11-2005)