nieuws

Ibis Amsterdam geeft varkens dak boven het hoofd

Hotel

Ibis Amsterdam Centre schenkt € 2.500 aan het Beloofde Varkensland te Uithoorn in de vorm van een nieuw dak op de stal van ‘Villa Varkensgeluk’. Deze donatie komt voort uit de energiebesparing die het hotel in 2010 zal realiseren door de invoering van LED-verlichting.

Ibis Amsterdam geeft varkens dak boven het hoofd

Met deze actie neemt ibis Amsterdam Centre deel aan de reeks ISO 14001-acties die elk ibis hotel uitvoert in het kader van het milieu.

De medewerkers van ibis Amsterdam Centre hielden een estafette-actie in hun hotel: binnen twee uur vervingen zij alle lampen op de gangen door LED-verlichting. Dit zal een besparing van ten minste 2.500 euro per jaar aan energie opleveren.

Met dit uitgespaarde bedrag heeft ibis Amsterdam Centre nieuwe materialen gekocht voor een dak op de stal van ‘Villa Varkensgeluk’ in het Beloofde Varkensland in Uithoorn. In deze stal woont La Mamma, een fokzeug die, na het werpen van maar liefst 170 biggen in drie jaar, geslacht zou worden.

Nu kan La Mamma samen met haar laatste biggetje genieten van een welverdiende en vredige oude dag in het Beloofde Varkensland, mét een nieuw dak boven haar hoofd.

Reageer op dit artikel