nieuws

Kamers Keizerskroon gerenoveerd

Hotel

Bilderberg trekt meer dan een miljoen euro uit om Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn te verbouwen. Begin volgend jaar worden alle 94 hotelkamers en –suites gerenoveerd. De renovatie maakt deel uit van het vernieuwingstraject van hotelgroep Bilderberg.

Kamers Keizerskroon gerenoveerd

De eerste dertig compleet vernieuwde kamers worden naar verwachting in februari opgeleverd, zo meldt de regionale site DeStentor.nl. De hotelkamers krijgen nieuwe vloerbedekking, gordijnen, behang en comfortabele bedden. Groen in combinatie met notenhout voert de boventoon in de kamers.

Gedurende de werkzaamheden blijft Bilderberg Hotel De Keizerskroon gewoon open. General manager Thomas Kahnt laat weten er alles aan te doen om overlast voor gasten en omwonende te voorkomen.

Reageer op dit artikel