nieuws

Landal beloond voor klantprestatie

Hotel

Landal Greenparks levert de beste klantprestatie in de reisbranche. Dat blijkt uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen. De bungalowverhuurder heeft hiervoor de Customer Performance Award gekregen.

Landal beloond voor klantprestatie

Landal laat hiermee kandidaten als Bookings.com en Center Parcs achter zich. De awards worden elk jaar uitgereikt aan bedrijven die enerzijds het beste hun klanten bedienen en anderzijds daarvan ook bedrijfsmatig profiteren.

Dit zowel door een hoge loyaliteit van de klant als hoge inkomsten per klant.

Ikea leverde volgens de onderzoekers net als vorig jaar de beste overall klantprestatie.

Twee maanden geleden werd Landal al uitgeroepen tot ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’ door onderzoeksbureau Market-Response.

Reageer op dit artikel