nieuws

Luxe hotel voor Eindhovense Lichttoren

Hotel

De vernieuwde Lichttoren in het centrum van Eindhoven krijgt een groot Art- en Woonhotel. Het bekendste gebouw van de Brabantse stad wordt grondig onder handen genomen. Het Art- en Woonhotel krijgt tweehonderd kamers.

Luxe hotel voor Eindhovense Lichttoren

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Architect Jan Verrelst is zeven jaar bezig geweest met de Lichttoren-nieuwe stijl. De nieuwbouw begint deze zomer en moet in het najaar van 2008 af zijn. Dan bevat ‘het gebouw met het Philips-logo’ een luxe viersterren Arthotel en een woonhotel voor langer verblijft.

Eigenaar Trudo van de Lichttoren mikt met het woonhotel op in Eindhoven neergestreken werknemers van bedrijven. Andere delen van het vernieuwde complex zijn een ondergrondse parkeergarage, horeca op de begane grond, kantoren op de eerste verdieping en een dakterras van 125 vierkante meter voor bewoners.

Reageer op dit artikel