nieuws

Nieuw groot hotel voor Amsterdam

Hotel

Nog geen week na de melding dat er in Amsterdam ruimte is voor wel honderd nieuwe hotels, komt het bericht naar buiten dat de hoofdstad er weer een groot viersterrenhotel bij krijgt. Het gaat om een groot hotel nabij het nieuwe Mövenpick.

Nieuw groot hotel voor Amsterdam

Dat blijkt uit een artikel in FEM Businessvan vrijdag over de opbloei van de hotelsector in ons land. Het blad meldt dat volgens diverse bronnen de beslissing over het Oosterdokproject bijna rond is.

Contracten getekend
Een nog onbekende keten zou de eerste contracten met ontwikkelaar Bouwfonds MAB al hebben getekend, zo schrijft het businessblad. Eerder toonde het Amerikaanse Hyatt interesse in deze locatie, maar later trok de internationale hotelgroep zich weer terug.

Postdistributiecentrum
Het nieuwe hotel op het Oosterdokeiland moet tussen de twee- en driehonderd kamers krijgen. Het moet komen op de locatie van het oude postdistributiecentrum. Het zou gaan om een viersterrenhotel. Het nieuwe hotel komt dicht bij hotel Mövenpick dat eerder dit jaar haar deuren opende.

Zie ook:
Amsterdam schreeuwt om hotels

Reageer op dit artikel